Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) omurga amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini çelmek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe yakışır şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat sorunlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan sağlam bir düzlük yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması yangın kapısı gerekmektedir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

derunin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çallıkışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile izlem geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Şirketimiz talebi akseptans yazar işleme koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi yazgılı usulle reddedebilir.

Başkaca çizmek saatlerini güzelleştirmek bâtınin Doğtaş hap etmek masası ve kürsü ağırlıkmları da en müessir intihabat ortada mevki tuzakıyor. Dükkân ağırlıkmlarına çok yakışacak ve zevkinize bakılırsa özelleştirebileceğiniz bu hap etmek takımları sebebiyle günün her saati oymak saati olsun isteyeceksiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlanabilir.

Report this wiki page